IT & C

#bonfire of the vanities #battle of forli #dlc #assassin's creed ii

Se lanseaza primele DLC-uri Assassin's Creed II

ubisoft anunta primele DLC-uri (Downloadable Content) pentru jocul Asassin's Creed II ce sunt planificate sa apara pentru Xbox 360 si pentru PlayStation 3.

Primul DLC intitulat " Battle of Forli " va fi lansat in luna ianuarie 2010, iar al doilea pachet intitulat " Bonfire of the Vanities " va fi lansat in februarie.

Cerinte


Jucatorii care vor sa foloseasca aceste DLC-uri va trebui sa detina o copie originala a jocului Assassin's Creed II, dupa caz pentru Xbox 360 sau pentru PlayStation 3, trebuie sa dispuna de o conexiune activa la Internet pentru a putea descarca continutul extra si spatiu liber de macar 1.0 GB pentru fiecare DLC in parte.

Lansarea oficiala a jocului Assassin's Creed II in Romania a avut loc in cadrul unui eveniment special pe 24 noiembrie 2009. In prezent jocul este disponibil pentru consolele de joc Sony PlayStation 3 si microsoft Xbox 360.

Prima parte

Primul assassin's creed se poate lauda cu numeroase titluri precum "Best Action/Adventure Game" din partea IGN sau "Best Action Game" din partea GameSpot, si cu vanzari care au depasit 8 milioane de exemplare.

Pe langa cuvintele de lauda, au venit si criticile, care evidentiau diferite aspecte ale jocului, care puteau fi mai elaborate. Dupa discutiile aprinse pe care le-a starnit primul episod, Assassin's Creed II ramane printre cele mai asteptare jocuri ale anului, atat fanii, cat si criticii asteptand noul capitol al razboiului dintre templieri si asasini.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele