IT & C

#vplay.ro #voyo.ro #inchidere vplay #vplay

Se inchide Vplay.ro?

Site-ul Vplay.ro si-a suspendat temporar activitatea. Motivul pare a fi o sesizare la CNA facuta de Pro TV cu privire la numeroase site-uri ce difuzeaza continut online in mod ilegal.

Dupa ce a afisat un mesaj despre "mententanta" joi 1 noiembrie, site-ul Vplay.ro si-a reluat activitatea, oferind continut fara sa detina drepturile legale, lucru ce incalca legea audiovizualului.

SC Pro TV SA a numit 42 de site-uri in plangerea adresata CNA, printre care se numara si Vplay.ro. Pro TV ofera serviciul de video on demand Voyo.ro, care are de infruntat concurenta din partea site-urilor ce nu detin drepturile pentru continutul difuzat online.

CNA a sesizat Politia Romana cu privire la Vplay.ro si restul site-urilor ce ofera filme si seriale online, insa acestea pot fi inchise doar dupa obtinerea unui ordin judecatoresc.

"Logica potrivit careia "gasesc gratis pe net" trebuie sa dispara", a declarat Costi Mocanu, vicepresedinte al platformei de continut platit Voyo, pentru Capital.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele