IT & C

#google #look #interfata #gmail # google mail # google apps

Schimbari majore in designul Gmail

Google a decis sa demareze procesul de schimbare a interfetei clientului de e-mail, care de acum va aduna sub aceeasi " umbrela " grafica toata suita de aplicatii Google Apps , scrie ZDNET.

Schimbarile pe care Google le aplica de acum (treptat) pentru conturile de Gmail sunt cele cunoscute deja de utilizatorii care au accesat preview -ul de design pus la dispozitie de compania, inca din luna iulie. Este vorba despre o interfata unitara care gazduieste toate aplicatiile Google si care a fost "desenata" in stilul Google+.

Printre modificarile aduse clientului de mail se numara afisarea fotografiilor pentru contactele cu care aveti conversatii , teme HD cu imagini de pe iStockphoto si posibilitatea de filtra mai eficient cautarile in Gmail. Trecerea la noul design Gmail se va face treptat, in urmatoarele zile toti clientii Google urmand sa primeasca invitatia de a adopta noul look.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele