IT & C

#sapphire #computer personal #pc #sursa

Sapphire Pure PSU, o noua gama de surse pentru PC

Sapphire Technology, prezinta o gama mai mare de surse pentru PC ce au ca scop cele mai bune specificatii pentru constructorii de sisteme, gamerii sau entuziastii PC, la preturi accesibile.

Utilizatorii de computere high-end cu procesoare scumpe si care folosesc cele mai noi placi de baza si solutii grafice, inclusiv multiple placi grafice sau configuratii multi-card, au nevoie de o sursa bine proiectata cu iesiri bine administrate pentru a asigura o functionare stabila si fiabila.

Standarde de energie

Noua gama de surse Sapphire poarta insigna Pure si ofera posibilitatea de a alege intre mai multe standarde de energie. In partea de sus a gamei se afla Pure 1250W, proiectata pentru adevaratul "power user" si clasata la un nivel de 80Plus Bronze.

Urmeaza Pure 1050W, care asigura putere suficienta pentru majoritatea utilizatorilor multi-card si are certificare 80Plus Silver. Aceste doua produse se adreseaza entuziastilor si dispun de putere suficienta pentru cele mai puternice sisteme.

O noua adaugare este Pure 950 W. Producand o putere maxima de un Kilowatt si cu certificare 80Plus Silver, Sapphire Pure 950W se pozitioneaza la un nivel de pret destinat surselor cu specificatii mai sarace.

Pentru utilizatorul obisnuit, sursa consacrata Sapphire de 625 W pentru statii de lucru se alatura noii game, drept Pure 625 W. Aceasta unitate este evaluata la 625 Wati si este de asemenea certificata 80Plus. Este capabila sa sustina un PC standard sau o statie de lucru grafica chiar si cu multiple placi grafice.

Specificatii tehnice

Dintre multele caracteristici ale surselor Sapphire Pure, condensatorii de aluminiu asigura stabilitatea tensiunilor si fiabilitate . Sursele Sapphire Pure sunt compatibile Active PFC ceea ce imbunatateste factorul de putere pana la 0.99, au interferente armonice reduse si consum redus de energie.

Gaura de admisie a aerului de 12 cm a fost special conceputa pentru a reduce zgomotul si a maximiza disiparea caldurii, permitand racirea optima cu ajutorul ventilatorului silentios de 13,5 cm pe rulment. Acesta are viteza reglabila incepand de la 450 si ajungand la 2000 RPM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele