IT & C

#modern warfare #call of duty 4 #sapphire hd 5839

Sapphire HD 5830 combina tehnologia cu joaca

Sapphire Technology anunta douaeditii speciale de placi grafice, la pachet cu jocul de succes Call of Duty - Modern Warfare 2.

sapphire hd 5830 este o noua placa grafica ce are la baza arhitectura grafica pe 40nm de la  divizia ATI din cadrul AMD.

Ce poate HD 5830
 
Sapphire prezinta HD 5830 intr-o editie speciala ce contine deja renumitul Call of Duty Modern Warfare2. Un pachet similar va fi oferit cu o editie speciala Sapphire HD 5850. Modelul dispune de 1120 de procesoare de stream si 56 de unit??i de textur?. Avand frecvente de clock de 800 MHz si memorie DDR5 cu viteze de 1000 MHz (4 GHz efectivi), reprezinta un nou prag in seria de succes HD 5800.

Sapphire HD 5830 accelereaza jocurile si aplicatiile existente ce folosesc DirectX10.1, DirectX 10 si DirectX 9.0, si suporta magnifice noi niveluri ale detaliilor, transparenta si efecte luminoase in cele mai noi versiuni de software ce folosesc DirectX 11. Toate acestea vin cu un consum modest de energie in sarcina maxima (175 W) - iar folosind functia Dynamic Power Management se poate ajunge la un consum minim in asteptare de 27 W.

Modern Warfare 2

Lansat in 2009, Modern Warfare 2 a fost anuntat drept cel mai anticipat joc al anului trecut. Continuarea de la cel mai bine vandut joc first-person din istorie, Modern Warfare 2 continua actiunea interesanta in timp ce jucatorii trebuie sa infranga o noua amenintare ce promite sa aduca lumea la distrugere.

Jocul se bucura de o atentie masiva si este in permanenta cerere. Acesta are o campanie single-player ce continua actiunea imediat dupa evenimentele din call of duty 4: modern warfare. Ce face jocul special este experienta multiplayer care se intoarce in joc cu o multime de noi bonusuri si amplificari in gameplay, si un nou mod de cooperare SpecOps.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele