IT & C

#camcorder #camera foto #senzor #samsung #hmx-r10 #wb550 #samsung european forum #viena

Samsung prezinta un nou camcorder si o noua camera foto

Camcorderul HMX-R10 si camera foto WB550 se numara printre punctele de atractie ale samsung european forum ce are loc la Viena.

Camcorderul digital full-HD HMX-R10 poate capta fotografii la rezolutie de 12 MP. Samsung WB550 dispune de unul dintre cele mai redutabile obiective intilnite la o camera point-and-shoot, cu o distanta focala de 24-240 mm (echivalentul filmului de 35 mm).

Samsung HMX-R10


Noul Samsung HMX-R10 este un camcorder digital full-HD. Cu acest model, utilizatorii pot capta fotografii digitale de inalta calitate la o rezolutie de 9 MP.

Datorita obiectivului situat in unghi de 25 de grade, camcorderul se aseaza mult mai natural in mana iar utilizatorul poate inregistra subiectii cu usurinta. Camcorderul are zoom de 8x iar filmele si imaginile captate se pot vizualiza pe un ecran tactil LCD rotativ de 2,7 inch.

Samsung HMX-R10 dispune de modul de inregistrare HD Time Lapse. Cu ajutorul acestuia, camcorderul va inregistra o singura imagine la un interval pre-selectat de catre utilizator, fie 1,3, 4,10,15 sau 30 de secunde si va salva fiecare imagine ca un fisier video.

Samsung WB550

Camera foto Samsung WB550, cu senzor de 12 MP este al doilea model ca valoare mare a zoom-ului din portofoliul Samsung.  Modelul are posibilitatea de a efectua zoom wide angle si telephoto dar si afisarea unui set de functii.

Samsung WB550 poate faci si capturi video high-definition . Filmele vor fi inregistrate la o rezolutie de 720p. Camera foto incorporeaza compresie H.264, un codec pentru fisierele video high-definition ce mareste de la trei la cinci ori timpii de inregistrare a unui film.

In plus, modelul WB550 ofera conectivitate HDMI, ce permite camerei sa fie conectata direct la un HDTV pentru vizualizarea fotografiilor si a filmelor captate in format HD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele