IT & C

#nvidia geforce #intel core i5 #samsung p580

Samsung P580 extinde gama de notebook-uri business P-Series

Samsung Electronics a prezentat gama Samsung P580 , un plus adus seriei de succes P-Series de laptop-uri si notebook-uri profesionale.

Cele doua modele au fost proiectate pentru a oferi prefesionistilor cea mai noua si actualizata conectivitate, fiabilitate si siguranta.

Samsung P580

Noul model Samsung P580 cu ecran de 15,5 inch are o carcasa usoara, foarte rezistenta, fina si lucioasa care ii usureaza transportul si transforma munca intr-o activitate  mai placuta. Printre aspectele inovatoare se numara performanta procesoarelor din noua generatie Intel, Core i5 (Capella), cel mai recent procesor creat de nVidia, GeForce GT Graphics si un non-glare LED backlit LCD display.

Seria Samsung notebook P580 include doua dintre cele mai avansate notebook-uri profesionale din punct de vedere tehnologic, prezente pe piata actuala, la un pret competitiv. Construit pe noua platforma extrem de rapida, Intel Capella, cu processor integrat Intel Core i5 , noul notebook Samsung ofera viteza, performante specifice PC-urilor. De remarcat este usurinta cu care utilizatorii pot folosi multiple aplicatii concomitent fara a intampina probleme precum "ingheyarea ecranului" sau decalaje.

Cu nVidia GeForce

Modelul inglobeaza tehnologia grafica nVidia GeForce GT 330M si o memorie de 1GB gDDR3 care, in combinayie cu LED backlit display ofera claritate imbunatatita si viteza, economisind in acelasi timp energia bateriei. Dispozitivul este dotat cu Windows 7, livrand beneficiile celui mai nou sistem de operare Microsoft, cum ar fi procesul de incarcare mai rapid cu 20% si consumul de energie sau memoria mai eficiente.

Noul notebook Samsung ofera o serie de noi functii ca o conectare rapida la Internet datorita conectivitatii Wi-Fi si LAN, suportului USB 2.0 la viteza ridicata sau conectivitatii eSATA. Optiunea eSATA este sustinuta de un HDD extern , permitand citirea si scrierea de date la o viteza de pana la 3 Gb pe secunda, in timp ce aplicatia inclusa Bluetooth 2.1 cu transmisie Enhanced Data Rate (EDR) faciliteaza conectarea dispozitivelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele