IT & C

#bd-c6900 #samsung #blu ray

Samsung lanseaza propriul player Blu-ray dedicat 3D

Samsung Electronic lanseaza primul Blu-ray player 3D dedicat al companiei.

Garantat de Blu - ray Disc Association (BDA) si castigator al premiului "Best Innovations Award" la CES 2010, Blu-ray-player-ul Samsung BD-C6900 ofera utilizatorului o experienta 3D FULL HD.

Pachet complet

Cu ajutorul Samsung BD-C6900, utilizatorii se pot bucura de continut 3D pe propriul Blu-ray player ce reda un sunet multi-channel surround. Aparatul este foarte subtire, are un design modern cu carcasa transparenta si este in totalitate compatibil cu 3D Blu-ray, Blu-ray standard si DVD.

Samsung BD-C6900 a fost pus deja in vanzare in Statele Unite ale Americii saptamana trecuta, urmand sa fie lansat pe piata romaneasca la inceputul lunii aprilie, la un pret de 1.499 RON.

Cum functioneaza

Aparatul poate transimte continut video, muzica sau fotografii prin reteaua de acasa si dispune de conectivitate Wi-Fi, ceea ce permite utilizatorului sa acceseze Internet@TV prin intermediul player-ului Blu-ray.

Aceasta metoda functioneaza chiar daca utilizatorul nu are un televizor Samsung. Noua platforma Internet@TV ofera utilizatorului posibilitatea de a accesa continut video, muzica, retele sociale sau stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele