IT & C

#full hd #televizor #lcd #samsung

Samsung lanseaza LCD-urile din Seria 8 in Romania

Noua Serie 8 Full HD LCD TV de la Samsung este lansata acum si in Romania.

Aceasta a fost prezentata pentru prima oara lumii in luna septembrie in cadrul show-ului de tehnologie IFA care s-a desfasurat la Berlin.

Motto-ul Samsung pentru Seria 8

Cei de la Samsung spun despre noua seria de LCD-uri ca "a combinat inovatia designului de cristal cu noua tehnologie LCD".

In cazul Seriei 8 TV, cu televizoare care au diagonale de 40 si 52 inchi, Samsung foloseste asa numitul design de cristal. Totusi, noutatea consta tocmai in reducere cu 50% a neclaritatii prin acest procedeu. Folosind noul model rosu pentru Seria 8, rezultatul obtinut este un cadru premium, imbinat cu tehnologiile cele mai recente incorporate in produs.

"Noua Serie 8 TV ofera un design de cristal foarte sofisticat, cu un pattern incorporat dar si un stil distinct, datorita designului slim", a declarat Ovidiu Bejan, director comercial Genco Trade.

Televizoare pro-mediu

De asemenea, noile televizoare se inscriu in linia responsabilitatii companiei fata de protejarea mediului înconjurator. Dezvoltarea noului design de cristal a determinat implementarea unui proces dublu, ce combina productia cadrului televizorului cu procesul de colorare .

Rezultatul consta nu numai in obtinerea unui material rafinat care incorporeaza esenta cristalului, dar si intr-o reducere semnificativa a impactului asupra mediului inconjurator.

Tehnologiile incluse acestor modele


Solutiile media incluse in aceasta seria incorporeaza patru elemente: InfoLive, WISELINK Pro, DLNA si Content Library.

Functia InfoLive asigura in mod constant o conexiune de tip RSS, pentru vizionarea stirilor, prognozelor meteo si a informatiilor financiare.

Functia WISELINK Pro permite utilizatorilor sa foloseasca o conexiune USB 2.0 mult mai rapida, pentru a cauta si viziona propriul conrinut creat, precum imagini (jpeg), filme (mpeg) si muzica (mp3).

Prin functia DLNA cu software propriu instalat pe PC ajuta  utilizatorii sa vizioneze filme pe mai multe televizoare din casa, in aceelasi timp.

De asemenea, functia Content Library include o gama variata de optiuni pentru entertainment, precum galerii de imagini, posibilitatea de programare a jocurilor, fitness sau entertainment pentru copii.

Imagine la fel de buna

Seria 8 TV mentine standardele inalte de calitate a imaginii, tinand cont de preferintele si asteptarile consumatorilor.

Tehnologia de top, Full HD 100Hz Motion Plus a fost implementata pentru a reduce la minim neclaritatea imaginilor in miscare, in timp ce Ultra Clear Panel accentueaza negrul si confera un contrast foarte puternic.

Imbunatatiri

Daca inainte existau probleme cu inferfata de utilizator, cu  noua serie de LCD-uri, aceasta a fost simplificata si a devenit mult mai intuitiva, fiind ideala pentru accesarea si controlul continutului din memoria externa.

Acum navigarea prin meniu se poate usor si cu telecomenda din dotare. Utilizatorul se foloseste de soft-ul Smart Content Manager. Seriei 8 TV vine la pachet cu o a doua telecomanda numita care are design stilat, care sa se asorteze cu liniile televizorului.

A mai fost adaugat o noua iesire HDMI care permite conexiunea cu toate dispozitivele perifericele high definition: console de jocuri, sisteme home theater sau player Blu-ray .

Disponibilitate

Modelele de LCD Samsung care au 40 de inchi au un pret estimativ 6.969 RON. Televizoarele Samsung  de 52 de inchi vor costa in jur de 11.059 RON. Noile LCD-uri sunt disponibile prin lantul de magazine Genco.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele