IT & C

#smartphone samsung #Samsung Galaxy S4 #spatiu stocare #problema samsung

Samsung Galaxy S4 are spatiu real de stocare de numai 8GB in varianta 16GB

Noul Samsung Galaxy S4 se numara printre cele mai asteptate telefoane ale anului, dar ofera si o surpriza neplacuta: un spatiu real de stocare mult mai mic decat cel promis. Varianta de 16GB a smartphone-ului Samsung pune la dispozitia utilizatorilor doar 8,82GB.

Spatiul ocupat de sistemul de operare in memoria totala a gadgeturilor este o controversa veche, insa compania sud-coreeana este criticata mai puternic in prezent pentru lipsa de interes in informarea cumparatorilor.

Cu peste 45% din spatiul total de stocare ocupat de sistemul de operare, Samsung Galaxy S4 ofera utilizatorilor mult mai putin decat promit reclamele. Din fericire, spatiul de stocare poate fi extins prin card microSD, dar acesta reprezinta adesea o cheltuiala suplimentara nedorita.

Problema Samsung ar putea deveni un avantaj pentru alte telefoane. Sistemul de operare ocupa doar 3,5GB pe un iPhone 5 de 16GB, iar pe HTC One, smartphone Android comparabil cu Galaxy S4, din spatiul real de stocare lipsesc doar 7,14GB.

Sursa foto: ibtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele