IT & C

#samsung #camera foto #megapixeli #cmos #pl70 #pl55

Samsung anunta noile modele de camere foto

Samsung Digital Imaging Company si-a extins gama de camere foto usor de utilizat, odata cu lansarea noilor modele, PL70 si PL55 .

Cu un obiectiv de 12,2 MP, zoom optic de 5x si aspect atragator, noile PL70 si PL55 sunt camerele perfecte pentru utilizatorii care doresc captarea usoara de imagini.

Caracterisitici

Cu ajutorul camerei PL70, utilizatorii pot folosi obiectivul cu unghi larg de 28 mm, in timp ce modelul PL55 ofera un obiectiv standard de 35 mm. Modelele PL70 si PL55 dispun de un zoom optic de 5x si fiecare dintre ele au stabilizator de imagine pentru reducerea efectului de blur cauzat de miscarea mainilor.

Modelul PL70 ofera stabilizare dubla a imaginii ce combina ambele tehnologii de stabilizare, optica si digitala. Utilizatorii pot incadra si pot vizualiza imaginile pe ecranul LCD mare. PL70 integreaza un ecran LCD de 3 inch, iar modelul PL55 afiseaza un ecran LCD de 2,7 inch.

Functii

PL70 si PL55 incorporeaza o multitudine de functii intuitive si inteligente care simplifica modalitatea in care utilizatorii capteaza si vizualizeaza fotografiile. Ambele camere includ modul Smart Auto, o functie avansata care alege una dintre cele 11 scene pentru a capta cea mai buna imagine.

Dupa realizarea fotografiilor, PL70 si PL65 pun la dispozitie Smart Album, un instrument care permite utilizatorului sa cauta usor o imagine anume pe care ai salvat-o pe cardul de memorie. Smart Auto organizeaza automat imaginile iar utilizatorii le pot cauta dupa criterii specifice precum data captarii, saptamana, tonul culorii, portrete sau tipul fisierului, fotografie, film sau memo-uri vocale.

Disponibilitate

Utilizatorii vor putea alege mai multe culori ale modelului PL70: negru, argintiu, rosu si roz. Modelul PL55 va putea fi admirat sub culorile negru, argintiu, rosu si albastru. Atat PL70, cat si PL55 vor fi disponibile pe piata locala din luna august. Preturile nu au fost date publicitatii.

Noile modele PL70 si PL55 mai ofera consumatorilor optiuni avansate de inregistrare video. Camera foto PL70 poate inregistra filme high-definition la720p, care pot fi redate pe un HDTV printr-un adaptor HDMI opyional, achizitionat separat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele