IT & C

#samsung #monitor #tehnologie #led #xl2370 #eco

Samsung a lansat un monitor LED

Samsung Electronics a anuntat modelul Samsung XL2370 , un nou monitor LED care incorporeaza tehnologie de ultima ora intr-un un design ultra-slim.

Samsung XL2370 este un monitor performant care foloseste tehnologia LED, oferindu-i modelului un aspect ultra subtire si beneficii majore in ceea ce priveste consumul redus de energie.

Design

Designul Touch of Color (ToC) reduce reflexiile deranjatoare de lumina. Sevaletul lucios are un aspect placut in timp ce suportul din acril cu aspect de cristal, confera iluzia ca monitorul pluteste.

Samsung XL2370 are o serie de trasaturi ecologice incluzand un consum redus de energie, cu 40% mai mic in comparatie cu cel al monitoarelor tipice de aceeasi marime. In plus, produsul nu contine materiale toxice cum ar fi halogenul sau mercurul, prin adoptarea unei unitati LED.

Caracteristici

Procesul de productie ToC elimina vopselurile si spray-urile daunatoare, crescand gradul de reciclare a monitorului. Profilul foarte subtire reduce de asemenea dramatic costurile de transport.

Mai mult, Samsung X2370 pune la dispozitie cel mai inalt nivel de functionabilitate. Monitorul ofera o rata de contrast mega dinamica (5M:1), furnizeaza culori puternice si bogate. Raspunsul video de 2 ms minimizeaza neclaritatile, iar XL2370 ofera si o rezolutie Full HD 1080p (1920 x 1080 px) pentru a optimiza vizualizarea continutului HD.

Disponibilitate


Produsul va fi disponibil in Coreea de la mijlocul lunii iulie si gata pentru pentru a fi livrat catre tarile europene si alte parti ale lumii incepand cu luna august. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

"Ne asteptam ca noul XL2370 sa deschida o noua era pe piata monitoarelor LED. Samsung da nastere astfel unei noi piete a monitoarelor, cea a monitoarelor LED cu design splendid si functionalitate remarcabila, raspunzand astfel cerintelor si nevoilor pietei pentru o tehnologie eco-friendly "
, a declarat JaeYoung Lew de la Samsung Electronics' Visual Display Division.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele