IT & C

#asus u45 #asus u35 #laptop

S-au lansat noile laptopuri Asus U35 si U45

Asus U35 < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/si" title="si">si U45, doua modele subtiri si usoare din cadrul seriei U sunt motorizate de procesoare Intel Core i5 sau Core i3. Procesoarele Core i5 sunt deja foarte rapide la frecventa lor standard.

Laptopurile U35 si U45 beneficiaza de tehnologia Asus Super Hybrid Engine (SHE) care poate modifica in mod inteligent frecventa de functionare a CPU-ului pentru procesarea unor sarcini solicitante. Testele PCMark05 Au ">au demonstrat ca procesorul i5 450M aflat in dotarea modelelor U35 si U45 este capabil sa ofere rezultate cu 10,3% mai bune in urma activarii optiunii SHE.

Portabilele Asus U35 +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- si U45 au o autonomie de peste 10 de ore, fiind perfecte pentru a functiona intreaga zi de lucru. In momentul rularii unor sarcini mai usoare, SHE reduce consumul de energie, conducand astfel la cresterea autonomiei pana la 11,5 ore. Eficienta energetica a celor doua notebook-uri este completata de tehnologia nVidia Optimus. Aceasta comuta in mod automat intre placa dedicata GeForce G310M si chipset-ul video integrat, in functie de complexitatea graficii randate, extinzând si mai mult autonomia sistemului.

Asus U35 si U45 au grosimi de sub 1 inci, masurand doar 14,8 mm in cel mai subtire punct. Totodata, laptopurile sunt foarte usoare, finisajele din aluminiu contribuind la reducerea greutatii. Chiar si cu aceste carcase, U35 si U45 ofera facilitati audio de inalta calitate, deoarece sunetul este redat prin difuzoarele Altec Lansing acompaniate de tehnologia SRS Premium Sound.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele