IT & C

#youtube #YouTube romania #lansare YouTube romania

S-a lansat YouTube Romania!

YouTube Romania a fost lansata oficial astazi. Reteaua video a incheiat un parteneriat si cu Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR - ADA), adica un acord de licentiere care va permite artistilor sa obtina venituri din vizualizarea clipurilor pe YouTube.

„Numerosi membri ai comunitatii globale YouTube deja vizioneaza continut romanesc. Lansarea versiunii locale va deschide noi oportunitati pentru creatorii talentati din tara, acestia vor putea fi descoperiti mai usor. Utilizatorii vor avea acces mai usor la continut de calitate fabricat in Romania”, a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.

Damien Viel, reprezentant YouTube venit la lansarea in Romania a declarat ca toate reclamele YouTube vor putea fi evitate cu un simplu click de catre utilizator, daca acesta nu le va dori. „Utilizatorii sunt mai implicati cu 84% daca-i lasi sa treaca peste o reclama, daca le dai lor alegerea. YouTube e singura platforma cu adevarat globala in momentul acesta. Avem un miliard de vizitatori unici pe luna. Datorita capacitatii pe care o avem de a crea continut care poate fi distriubuit, exista o anumita magie. Uitati-va la video-ul Evian. 31 de milioane de vizualizari in doar o saptamana. Si va pot spune ca nu au platit pentru 31 de milioane de vizualizari”, a spus Viel.

Sursa foto: zf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele