IT & C

#e-mail #messenger #android #yahoo!

S-a lansat Yahoo Mail si Messenger pentru Android

Fanii Yahoo! care detin un telefon mobil cu sistemul de operare Google, au motive de bucurie pentru ca cei de la Yahoo au lansat oficial o versiunea a mesageriei instantanee pentru Android.

Impreuna cu noua aplicatie, Yahoo! a lansat si varianta de e-mail pentru acest OS. Noul program va oferi utilizatorilor notificari in sistem de push-email atunci cand noi scrisori electronice in inbox. Tototdata, acestia vor putea trimite mesaje e-mail atat contactelor Yahoo!, cat si celor din agenda telefonica.

Alte caracteristici de apreciat ale noii aplicatii sunt suportul pentru formatarea de tip rich text in mesaje, posibilitatea de "cautare" prin e-mail-uri dupa criterii ca expeditor , subiectul mesajului si alte cuvinte cheie . Mai mult, utilizatorii pot vizualiza si descarca atasamente sau incarca imagini in sectiunea de atasamente direct din galeria foto a telefonului.

Yahoo! Messanger pentru sistemul de operare Android este destul de complex, aplicatia permitand utilizatorilor sa vizualizeze statusurile si imaginile contactelor si permite trimiterea de fisiere din galeria foto a telefonului. Yahoo! Mail si Messenger pot fi descarcate gratuit din magazinul virtual android Market.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele