IT & C

#internet@tv #magazin online #aplicatii #app store #samsung

S-a lansat un nou Application Store pentru televizoarele HD

Coreenii de la Samsung prezinta magazinul virtual Samsung Apps, primul lor "application store" la nivel mondial destinat televizoarelor HD.

Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot descarca si procura applicatii direct de pe televizoarele HD, player-ele Blue-ray si sistemele Home Theater Samsung, folosind programul - Content Service.

Pentru toata lumea

Data fiind aceasta noua platforma de aplicatii, proprietarii si dezvoltatorii de content vor avea de acum ocazia de a dezvolta o aplicatie functionala pentru dispozitive multiple. De asemenea, platforma Samsung Apps face acum posibil accesul mult mai facil, rapid si flexibil la content si numeroase aplicatii create de catre dezvoltatori .

Utilizatorii pot descarca si vizualiza integral informatii chiar in timp ce se uita la televizor. Prima serie de aplicatii TV va fi lansata in primavara si nu va presupune costuri, iar aplicatiile premium vor fi disponibile pentru achizitionare , prin intermediul interfetei tranzactionale ale platformei, in vara lui 2010.

Acasa, la munte, la mare si-n orice imprejurare

Accesul la Samsung Apps  nu se face doar acasa, magazinul virtual poate fi utilizat, de asemenea, pe telefoanele mobile in întreaga lume. Samsung Apps Mobile a fost deja lansat in Anglia, Franta, Italia si Coreea si se va extinde in 2010 in aproximativ alte 50 de tari. Samsung Apps va deveni un canal integrat de servicii care va oferi pe viitor aplicatii pentru diverse produse electronice Samsung.

Astfel utilizatorii vor avea continut din partea AccuWeather.com, The Associated Press, Blockbuster , Fashion TV, Netflix, Picasa, Pandora, Rovi, Travel Channel, Twitter, USA TODAY, Vudu si YouTube. Aceste servicii sunt disponibile in functie de tara in care se comercializeaza produsul. Mai multe aplicatii ale unor parteneri internationali vor fi, de asemenea, disponibile pe parcusul anului, in functie de regiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele