IT & C

#preplatit #prepay #card #blogosfera #blogaway

S-a lansat primul card preplatit pentru bloguri

hostway lanseaza in premiera in Romania primul card preplatit numit Blogway, care permite "modelerea blogului dupa cheful si asemanarea utilizatorului".

Blogway este un produs special gandit pentru blogerii care isi doresc o libertate mai mare de exprimare pentru blogul lor, totul in maxima siguranta, prin serviciile de gazduire oferite de Hostway.

"Blogway este un proiect special lansat de Hostway in premiera in Romania. Pe scurt, Blogway este cea mai rapida modalitate de a-ti crea un blog cu totul si cu totul asa cum ti-l doresti", a declarat Flaviu Radulescu, dezvoltatorul proiectului, Managing Director Hostway.

Fara probleme

Daca nu esti foarte priceput la tehnica, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca Blogway este simplu de folosit. Razuiesti banda de pe spatele cardului pentru a afla codul de acces si apoi intri pe blogway.ro pentru a avea acces la noul tau blog in cel mai scurt timp.

Vei primi un domeniu.ro, hosting timp de un an, numar nelimitat de adrese de mail pentru domeniul tau si suport tehnic 24/24 h. Astfel, vei putea fi gasit foarte repede de prieteni pe net si chiar de Google.

Ai de unde alege

Utilizatorul are la dispozitie si unul dintre cele peste 300 de template-uri la alegere si de cele mai tari pluggin-uri pentru a-ti personaliza blogul. Blogurile lansate de Blogway vor fi promovate si in cadrul altor proiecte pentru a le ajuta sa creasca.

Pentru blogerii care doresc sa afle cum functioneaza Blogway, cardul este disponibil incepand din 14 februarie in reteaua Diverta din tara sau pe site-ul oficial folosind cardul de credit, la pretul de 200 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele