IT & C

Romanii ridica pretentiile in serviciile de telecomunicatii

"Romanii sunt exigenti si cer o calitate tot mai mare a serviciilor de comunicatii pe care le utilizeaza. Si ma refer aici la cei peste 12,9 milioane de utilizatori de telefonie mobila si fixa", a declarat ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Adriana Ticau, in deschiderea conferintei internationale "450 MHz Digitalisation".
Conferinta, aflata la cea de-a doua editie, s-a desfasurat pe parcursul a doua zile si abordeaza teme precum avantajele utilizarii tehnologiei CDMA , evolutia pietei in domeniu, precum si noi oportunitati de dezvoltare a comunicatiilor electronice. Cifra de afaceri a operatorilor de telefonie mobila din Romania a depasit 38 miliarde de lei in 2003, in crestere cu 10,7 de miliarde fata de anul 2002.

Ca urmare a liberalizarii, se estimeaza ca valoarea pietei de comunicatii va depasi 2,9 miliarde de euro in anul 2004. "Succesul CDMA in Romania este dovada ca acesta este locul potrivit pentru investitii", a mai declarat Ticau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele