IT & C

#hyperx #memorie #ssd #kingston

Romanii nu se zgarcesc pentru un PC performant

Cei de la Kingston sunt de parere ca in anul 2009 Romania a stat sub semnul upgrade-ului de PC, iar in 2010 vor creste segmentele SSD si DDR3. La baza acestei concluzii sta si cifra de afaceri de 9,3 milioane USD pe care compania a inregistrat-o.

La evolutia buna a afacerilor companiei pe piata locala a contribuit in primul rand cresterea segmentului de upgrade din piata locala de calculatoare personale.

In 2009

Vanzarile Kingston pe piata locala s-au ridicat in 2009 la aproximativ 695.000 de unitati de memorie, dintre care 175.000 de unitati DRAM si 520.000 unitati de tip Flash (carduri de memorie pentru telefoane mobile, foto -video, precum si aparate foto /video si nu in ultimul rand, dispozitivele de stocare SSD.

In 2010

Daca la inceputul anului 2009 Kingston Technology introducea noile echipamente de stocare SSD din seriile SSDNow E si SSDNow M, in trimestrele urmatoare si-a imbogatit gama cu doua serii noi: SSDNow V si V+, destinate utilizatorilor obisnuiti, mediului corporate si celor entuziasti.

Kingston introduce a doua generatie de dispozitive SSDNow V si V+, intre 30 si 512 GB - mult mai rapide decat cele din prima generatie, dar mentine acelasi pret si in plus, avand un kit de upgrade complet, ce contine instrumentele necesare unui upgrade facil, indiferent daca tinta este un notebook sau sistem de top Desktop PC .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele