IT & C

#benq #led backlight #monitor

Romanii au la dispozitie un nou monitor LED backlight

BenQ GL2030M este cel mai nou monitor LED backlight lansat pe piata din Romania. Acesta este un monitor LCD de tip LED backlight de 20 inch, cu o rezolutie 1600 x 900 pixeli si un contrast dinamic de 12 milioane: 1.

Tehnologia LED backlight folosita pentru modelul GL2030M difera de tehnologia CCFL printr-o serie de avantaje, printre care cele mai importante sunt contrastul dinamic foarte ridicat, deschiderea instantanee, lipsa folosirii mercurului si consumul redus cu pana la 39,3%, in cazul folosirii modului Eco.

BenQ GL2030M ofera o luminozitate de 250cd/m2, un timp de raspuns de 5 ms si conectivitate D-sub/DVI-D, intrare pentru casti si line-in. Pe langa acestea, noul model dispune de functia Senseye 3 , care permite redarea fidela imaginilor, cu un contrast deosebit, culori vii si tonuri vibrante.

Noul monitor LED BenQ incorporeaza suport HDCP si doua boxe de 1 W. BenQ GL2030M este lansat in Romania in luna iunie prin partenerii companiei taiwaneze, urmand ca din luna iulie sa fie disponibil si prin intermediul altor distribuitori autohtoni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele