IT & C

Romania propune un parteneriat corporatiei Microsoft

Oficialii romani au facut lobby pentru dezvoltarea unui centru de expertiza in tara noastra, la conferinta internationala Government calculator si servicii de Internet pentru cetatenii romani, a precizat, pentru SFin, ministrul comunicatiior. Am discutat si despre serviciile de e-guvernare. Le-am propus chiar sa cream un generator de servicii electronice, in colaborare cu corporatia Microsoft, a continuat Szolt Nagy.
Bill Gates a declarat la Lisabona ca serviciile americane care calculeaza impozitele sunt obligate, in ceea ce-l priveste, sa faca aceasta operatiune pe un calculator special, din pricina cantitatii enorme de date asupra averii sale. Declaratia mea de impozite din Statele Unite trebuie stocata pe un computer special pentru ca cele obisnuite nu reusesc sa gestioneze cifrele, a afirmat magnatul, in cadrul unei conferinte de presa la Microsoft Lisabona. Astfel, mereu primesc instiintari cum ca nu am platit una sau alta, cand, de fapt, e vorba doar de computere nepotrivite, a adaugat Bill Gates. Prin urmare, imi trimit apoi alte scrisori in care imi spun cat le pare de rau de greseala comisa, a mai spus miliardarul.
Averea lui Bill Gates e estimata la 47 de miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, care evalueaza periodic averile celor mai bogati oameni din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului