IT & C

Romania are peste 10 mii de site-uri active

Aplicatia Trafic.ro a inscris la 28 mai 2003 site-ului cu numarul 10.000, consecinta a eforturilor depuse de comunitatea webmasterilor site-urilor inscrise, precum si a administatorilor sistemului, in ceea ce priveste afisarea unor statistici exacte si de respectare a politicii de prezenta in Trafic .ro, informeaza administratorii site-ului mentionat.

Trafic.ro a adoptat consecvent aceiasi politica pentru toate site-urile membre, indiferent de marime, fiind un sistem obiectiv si o sursa de informatii exacte, in timp real.

Site-urile inscrise in Trafic.ro sunt vizitate zilnic, in medie, 800.000 de vizitatori unici din spatiul .ro, iar numarul de afisari ajunge la sase milioane pe zi.

Trafic.ro este o aplicatie care calculeaza si mentine un top al site-urilor de pe Internetul romanesc, criteriul de clasificare fiind numarul de vizitatori inregistrati. De asemenea, pentru fiecare site in parte, ofera un set de statistici web in timp real. In acelasi timp concentreaza, la o singura adresa, link-uri catre cele mai mari si mai bune site-uri si servicii din peisajul .ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele