IT & C

RIAA a dat in judecata pentru piraterie o familie care nu are computer

Recording Industry Association of America (RIAA) a dat in judecata o familie, sub acuzatia ca ar fi descarcat ilegal muzica de pe internet. Pana aici nu este nimic neobisnuit, dar familia in cauza se apara spunand ca nu detine un computer si nici nu are acces la internet .

In procesul intentat la un tribunal federal american, RIAA pretinde ca familia Walls din Rockmart ar fi descarcat ilegal de pe internet melodii ale mai multor artisti, printre care Bob Seger, TLC si Whitney Houston .

Nu inteleg cum vine treaba, a declarat James Walls intr-un interviu acordat ziarului local, Rockmart Journal. Cum ne pot da in judecata, cand noi nici macar nu avem un computer?

Familia crede ca procesul ar putea fi de fapt intentat impotriva fostilor proprietari ai casei, care s-au mutat cu mai putin de un an in urma.

Muzica si alte materiale cu copyright sunt unele dintre cele mai importante, valoroase si vizibile exporturi ale Americii, se arata intr-un raport al RIAA publicat in aceasta luna. Cu toate acestea, vanzarile de materiale piratate dupa inregistrari ale membrilor nostri s-au ridicat la valoarea de 4,6 miliarde de dolari in 2004.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele