IT & C

Realitatea TV a dominat gala APTR

Postul de televiziune Realitatea tv a dominat Gala Premiilor Nationale de Televiziune obtinand cea mai inalta distinctie acordata Stirilor. Realitatea tv a mai obtinut cate un premiu la categoria "Talk-Show" si "Opera Prima".
Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania ( APTR ) a oferit o seara de gala celui mai tanar post de televiziune din Romania - Realitatea TV - in cadrul careia au fost distinsi Radu Cazan pentru "Ziarul Realitatii", la categoria "Opera Prima"; la categoria "Talk-Show", premiul a revenit emisiunii"Un metru cub de cultura", moderata de criticul literar Alex Stefanescu. La categoria "Stiri TV", cea mai ravnita distinctie la o Gala a premiilor nationale de televiziune, a fost citit numele postului "Realitatea TV" si al lui Sergiu Toader, project-manager. Juriul a acordat acest premiu, in unanimitate, pentru cele mai bune editii informative. Argumentele au fost legate de " formula noua , occidentala, eleganta, dar si echidistanta a stirilor". Echipa celor care prezinta stirile acestei statii a fost prezenta la eveniment, bucurandu-se de aprecierea profesionistilor care le-au acordat distinctia si care i-au aplaudat pentru reusita. Alaturi de Sergiu Toader, au urcat pe podium Melania Medeleanu, Razvan Dumitrescu, Teodora Belciu, Bogdan Gamalet , Simona Balanescu, Liana Patras, Mirela Vasadi, Vlad Nistor, Mihai Tatulici si o parte din producatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele