IT & C

#iptv #romtelecom #rds #digiplay

RDS lucreaza la televiziunea pe internet DigiPlay

RCS&RDS va lansa in curand servicii de televiziune prin internet ( IPTV ). Testele se desfasoara deja in 10 orase din Romania, printre care si Bucuresti.

Romtelecom va ramane momentan singura companie care ofera televiziune prin internet la nivel national, dar RCS&RDS ii va face in curand concurenta in marile orase .

Prin platforma IPTV, denumita , operatorul livreaza serviciile TV prin intermediul conexiunii la internet, la care se conecteaza un echipament special, potrivit ZF.ro.

Prin platforma folosita, RCS&RDS poate oferi un numar mai mare de programe TV , inclusiv in format HD si chiar servicii cu plata pentru vizionarea unor filme.

"Serviciul este in teste si poate fi instalat cu achitarea unei chirii de 10 lei pe luna pentru receptorul IPTV. Nu avem o oferta comerciala oficiala, dar un anunt va fi facut in perioada urmatoare", au explicat operatorii din call-center-ul RCS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele