IT & C

# megaupload #transfer continut #rapidshare #stocare fisiere

RapidShare nu va fi inchis ca Megaupload: site-ul a fost declarat legal in Germania

RapidShare a inregistrat o victorie la un tribunal regional din Germania. Site-ul de stocare si transfer de fisiere pare deocamdata in siguranta, desi dupa inchiderea Megaupload cei mai multi analisti se asteptau la un efect de domino .

Chiar daca multi utilizatori ai RapidShare folosesc serviciul pentru a transfera continut protejat de drepturile de autor, site-ul in sine este "curat" au decis magistratii germani.

Mai mult, tribunalul din Germania a decis si ca RapidShare nu are responsabilitatea de a monitoriza in mod activ toate fisierele incarcate in sistem, potrivit Geek .com.

Problemele apar la publicarea linkurilor RapidShare pe alte site-uri, moment in care serviciul de transfer de fisiere incalca legea daca nu elimina continutul piratat.

Dupa inchiderea Megaupload, mai multe site-uri de transfer de fisiere si-au restrictionat serviciile, insa RapidShare a operat o singura modificare: scaderea vitezei pentru utilizatorii cu un cont gratuit pana la 30 kbps, pentru stimularea achizitionarii de conturi premium.

Sursa foto : Rapidshare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele