IT & C

#travel recorder #qsports #qsportsrecorder

QSportsRecorder se lanseaza in Romania

, primul dispozitiv GPS destinat activitatilor sportiv se lanseaza oficial si pe piata autohtona.

Modelul este prezentat cu ocazia Bucharest City Marathon care va avea loc duminica, 18 octombrie 2009, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Caracteristici

QSportsRecorder este singurul dispozitiv existent pe piata romaneasca care utilizeaza tehnologia GPS, adresat in special practicantilor de outdoor - , motorcycling, jogging, climbing, excursionistilor sau amatorilor de drumetii pe munte, dar si persoanelor posesoare de PDA-uri sau smartphone-uri care doresc navigatie (prin Bluetooth).

Dispozitivul este capabil sa inregistreze activitati sportive ( alergare , ciclism, motociclism, , etc) si apoi sa le exporte in QSports , un software performant cu ajutorul caruia se poate analiza traseul, calcula caloriile. Dispozitivul poate deveni un monitor personal de sanatate, capabil sa proiecteze un plan propriu de antrenament.

Software special

Modelul este insotit de doua programe software denumite QSports, pentru inregistrarea, gestionarea si analiza activitatilor sportive zilnice/saptamanale/lunare si care permite geotagging prin inregistrarea traseelor turistice si vizualizarea lor in Google Earth /Google Maps, atribuirea pentru fotografii a coordonatelor geografice in care au fost realizate si postarea traseelor, pozelor, filmarilor pe Internet.

QSportRecorder este comercializat la pretul de 499 RON cu TVA inclus si poate fi achizitionat online sau prin reteaua de parteneri AROBS sau de pe www.gps-auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele