IT & C

#yamaha #proiector sunet #romania

Proiectorul de sunet Yahama YRS1000 se lanseaza in Romania

Yamaha anunta o noua gama de produseĀ  disponibila in showroom-ul sau din Romania.

Totodata, cumparatorii pot vizita si chiar testa produsele inainte de achizitionare.

Proiector de sunet

Yamaha isi prezinta cel mai avansat proiector de sunet din gama sa, modelul YRS2000, disponibil in showroom din data de 15 octombrie 2009. Intregul echipament este realizat sub forma unui stand pentru televizor, permitand o diagonala maxima a acestuia de 60 inch.

Televizorul poate fi conectat direct la standul audio, fara a intinde cabluri prin toata casa, beneficiind de conexiuni multiple, amplificator audio digital, subwoofer , 112W putere totata de emisie. Yamaha a introdus in acest stand si modul IntelliBeam, sistem propriu dezvoltat ce modifica automat configuratia de sunet.

Alte produse

Standul audio este lucrat si in sticla, iar pentru cei care doresc o varianta mai mica a proiectorului audio, Yamaha vine cu modelul YRS1000. Pe langa seria YRS, doritorii gasesc si seria YAS, cu modelele YAS 71 si YAS 81.

Totodata, pe langa proiectoarele de sunet si sistemele audio bar, Yamaha prezinta receptoare audio/video 5.1, boxe, subwoofer-e specializate, amplificatoare stereo, playere BlueRay si multe altele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele