IT & C

#benq #proiector digital #luminozitate #ansi lumeni #lider piata

Proiectoarele XGA si Short Throw mentin BenQ liderul pietei

Conform studiului Futuresource Consulting, BenQ continua sa fie liderul pietei de proiectoare din Europa Centrala si de Est in al doilea trimestru, cu o cota de piata de aproximativ 25%.

Vanzarile de proiectoare cu rezolutie XGA si cele short throw (a caror cota de piata a fost de 62,62%) au avut o contributie importanta, inregistrandu-se rezultate foarte bune pe piete extrem de competitive precum Croatia, Polonia si Republica Ceha.

Proiectoarele Short Throw (ST)

Proiectoarele ST (cu distanya scurta de proiectie) optimizate cu tehnologia short throw de la BenQ au nevoie de numai jumatate din distanta folosita de proiectoarele traditionale pentru a proiecta o imagine intreaga.

"Segmentul educational reprezinta o piata importanta pentru noi si consideram ca avem multe de oferit acestui public, preturi imbatabile raportate la performantele proiectoarelor si serviciilor noastre", a declarat Mike Borze, Managing Director BenQ Austria GmbH, Europa Centrala si de Est.

Aceste proiectoare sunt echipate cu lentile asferice proiectate si pozitionate cu o precizie extrem de mare pentru a oferi o proiectie large-screen in spatiile inguste fara a periclita calitatea imaginii. BenQ a obtinut pozitia 1 cu 62,62% cota de piata, fiind singurul producator care ofera la nivel mondial atat proiectoare XGA cat si SVGA Short Throw.

Proiectoare XGA

BenQ a reusit din nou sa isi surclaseze rivalii in trimestrul al doilea pe segmentele XGA Medium: cu luminozitate de 3000 - 4000 ANSI lumeni si Large: 4000 - 5000 ANSI lumeni .

Compania si-a consolidat pozitia de lider pe segmentul high-end, oferind totodata modele competitive pentru segmentul entry-level, in gama sa de produse care se adreseaza diferitelor nise de piata: divertisment, sali mici de intalniri, sali de clasa, sali medii, prezentari publice si home theater.

La inceputul toamnei, BenQ va lansa aproximativ 14 noi proiectoare in Europa. O parte dintre noile modele vor completa gama de produse Short Throw.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele