IT & C

#epson #promotie #videoproiector #geanta

Proiectoare mobile Epson in promotie

Epson lanseaza o promotie unica la seria proiectoarelor mobile.

Proiectoarele xu tehnologia EasyMP Epson, EB-1725 si EB-1735W vor fi vandute cu o geanta de voiaj PORT Designs gratuita, in cadrul unei noi oferte disponibile din ianuarie 2009.

S-a dat startul

Lansarea pachetului promotional in editie limitata contine un proiector ultra-portabil din seriile EB-1725 si EB-1735W. In plus, va fi oferita o geanta de voiaj PORT Designs, modelul Zurich.

Eleganta si rezistenta, aceasta are doua compartimente si dispune de o husa de protectie, fiind ideala pentru oamenii de afaceri care vor sa isi transporte in siguranta computerul si proiectorul.

"Parteneriatul dintre Epson Europe si Port Designs vine in intampinarea nevoilor oamenilor de afaceri care obisnuiesc sa calatoreasca mult, oferind aceasta geanta eleganta si comoda intr-un pachet promotional cu proiectoarele EB-1725 si EB-1735W", a declarat Valerie Riffaud-Cangelosi, video projectors business manager EMEA din cadrul Epson Europe.

Despre proiectoare

Proiectoarele EB-1725 si EB-1735W sunt usoare si compatibile cu o varietate mare de aplicatii. Sunt ideale pentru prezentarile simple si rapide, proiectoarele sunt usor de instalat si utilizat datorita functiei de pornire rapida, in numai sase secunde si functiei de corectie automata a imaginii trapezoidale.

Functia de afisaj USB 3 in 1 faciliteaza transmiterea tuturor semnalelor - imagine, sunet si datele pentru controlul mouse-ului - printr-un singur cablu, accelerand procesul de instalare si eliminand necesitatea de a lucra cu multe fire in faya publicului.

Tehnologia Epson EasyMP ofera o functionalitate imbunatita in retea si permite afisarea pe ecrane multiple, pana la 4 proiectoare putand fi conectate wireless la un computer.

Disponibilitate


Proiectorul si geanta de voiaj sunt oferite impreuna si sunt disponbile in regiunea EMEA incepand cu luna ianuarie 2009, in limita stocului disponibil.

"Proiectoarele ultra-portabile reprezinta solutia ideala pentru realizarea unor prezentari de calitate in afara biroului. Utilizatorii vor putea transporta cu usurinta laptopul si proiectorul oriunde, geanta de voiaj fiind utila si pentru calatorii scurte", a mai adaugat Valerie Riffaud-Cangelosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele