IT & C

Producatorii si distribuitorii de echipamente TI&C au infiintat APDETIC

In luna septembrie 2003 a luat fiinta Asociatia producatorilor si distribuitorilor de echipamente de Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor (APDETIC) ce are drept scop dezvoltarea domeniului si a pietei echipamentelor TI &C in Romania, intretinerea unui dialog constant cu institutiile guvernamentale si legislative, promovarea normelor de etica si conduita profesionala in companiile producatoare si distribuitoare din acest sector.

Potrivit Presedintelui APDETIC, Valentin Negoita, Asociatia va fi un factor eficient de aparare, reprezentare si promovare a intereselor profesionale ale companiilor din acest sector si de sprijinire activa a dinamicii acestui domeniu, propunand masuri efective de inbunatatire a mediului de afaceri din acest sector ce reprezinta o piata nationala de circa 400 milioane euro anual. In acelasi timp, APDETIC va milita ca industria de TI&C sa ofere produse si servicii de cea mai inalta calitate utilizatorilor romani si va promova accesul la tehnologia informatiei a unor categorii tot mai largi de consumatori.

Intre membrii APDETIC se numara firme ca Agis Computer, Flamingo Computers, Gemini SP, Grup Transilvae, Hewlett-Packard Romania, K-tech Electronics, Lasting, MGT Educational, Scop Computers, Tornado Sistems, Trend Import-Export .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele