IT & C

Primul contract electronic semnat on-line in Romania

Smartree Romania si E-Sign Romania au semnat on-line primul contract electronic din Romania, implementand cu succes serviciul de certificare a semnaturii electronice lansat de curand pe piata, informeaza Smartee.

Folosind tehnologia VeriSign, cele doua companii legalizeaza parteneriatul prin care Smartree devine revanzator de semnatura electronica si deschid un drum in certificarea on-line a afacerilor din Romania.

"Timpul este in ziua de azi un capital important pentru clientii nostri, companii aflate in expansiune si cu standarde profesionale de varf. De aceea am optat pentru implementarea acestei solutii eficente", a declarat Ionela Berciu, reprezentant Smartree Romania.

Ordinele de plata, statele de salarii, contractele de servicii, declaratiile catre bugetul de stat, contractele de munca precum si actele aditionale pregatite si depuse de Smartree in numele clientilor pot fi semnate acum on-line de catre acestia, reducandu-se semnificativ timpul de lucru si costurile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele