IT & C

#3d #fifa #sony

Premiera: Cupa Mondiala FIFA 2010 in 3D

Sony Corporation si FIFA (Fedaration Internationale de Football Association) anunta parteneriatul pentru drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale 2010 in format 3D.

Astfel, FIFA va prezenta prima Cupa Mondiala in 3D. Pana la meciuri din cadrul Cupei Mondiale din Africa de Sud vor fi filmate cu ajutorul camerelor profesionale 3D, surprizand actiunea in profunzime totala si reala pentru telespectatorii din intreaga lume.

Unde poti vedea Cupa Mondiala in 3D

In timpul Cupei Mondiale , FIFA va gazdui evenimentul pentru public "International FIFA " in sapte orase din intreaga lume, Berlin, Londra, Mexic, Paris, Rio De Janeiro , Roma si Sydney. Totodata in spatiile comerciale Sony din cadrul " Fan Fest " utilizatorii vor putea experimenta vizionarea trailerelor Cupei Mondiale FIFA in 3D.

"Evenimentele sportive globale, precum Cupa Mondiala FIFA , ofera prilejul lansarii unor noi tehnologii, in special pe piata televizoarelor. Informatia despre Cupa Mondiala FIFA   ce va fi inregistrata in format 3D pentru prima data, va creste cu siguranta interesul pentru televizoarele 3D in casele utilizatorilor obisnuiti si va aduce tehnologia mai aproape si mai repede decat am prevazut", a declarat Tom Morrod, Senior Analyst, TV Technology, Screen Digest.

Avampremiera

In avanpremiera Filmului Oficial 3D al Cupei Mondiale FIFA  2010, telespectatorii voi putea urmari trailere promotionale ale filmului Cupei Mondiale in 3D din magazinele retailerilor (inclusiv magazinele Sony), care vand produse Sony in intreaga lume. Totodata, Sony Pictures Home Entertainment intentioneaza sa produca si sa distribuie Filmul Oficial 3D al Cupei Mondiale FIFA  2010  pe discuri Blu-ray si alte formate.

"Fenomenul 3D va transforma cu siguranta felul in care percepem continutul TV in propria noastra sufragerie. In cadrul Sony, divertismentul 3D se va indrepta nu doar catre piata televizoarelor , din 2010 urmand a ne concentra eforturile de a duce formatul 3D si catre alte produse compatibile, precum playere Blu-ray, -uri VAIO si console PlayStation3", a afirmat Fujio Nishida, presedinte .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele