IT & C

Platforma Lotus a IBM prezentata joi in cadrul "Lotus day 2003"

IBM Romana si Sofnet Development and Consulting(SD&C), principalul partener local al IBM au prezentat strategia platformele software Lotus a IBM, noile produse din portofoliul Lotus precum si solutii dezvoltate pe aceasta platforma atat pentru clientii mari cat si pentru intrerinderile mici si mijlocii.

,,Folosim platforma IBM Lotus pentru dezvoltarea de aplicatii complexe de gestiunea documentelor - biblioteci de documente si fluxuri de documente - inca din anul 1993, in Romania firma SD&C implicandu-se in proiecte de mare complexitate, atat pentru companii multinationale precum si pentru ministere, banci sau companii de utilitati,, , a declarat Mihai Popescu, director executiv la SD&C. De asemenea, compania a dezvolatat si a oferit pachete de solutii punctuale pentru IMM-uri,, care aduc toate avantajele tehnologiilor IBM Lotus la preturi specifice pietei romanesti,, , a adaugat Popescu.

IBM a reproiectat si a relansat la preturi speciale portofoliul sau de produse software dedicate sectorului IMM, prin noile oferte IBM Software Express, care simplifica integrarea si permit companiilor sa utilizeze in continuare investitiile IT existente, oferind tehnologie de ultima ora si o recuperare mai rapida a investitiei.Lotus Domino Express a fost optimizat pentru pentru a fi utilizat in companii de dimensiuni mici si mijlocii, cu functii de mesagerie si colaborare eficienta, licentiere simplificata si necesitati de administrare redusa.

'O data cu lansarea recenta pe piata a ultimei versiuni Lotus Notes si Domino 6.5 - una dintre platformele de mesagerie si de colaborare de varf din industrie - IBM a anuntat si o oferta speciala care permite clientilor sa beneficieze de avantajele tehnologiei de mesagerie instantanee si de portal in cadrul mediului lor Lotus Notes si Domino. Lotus Notes 6.5 este primul produs Lotus Notes care adopta noua strategie Lotus Workplace pentru integrarea oamenilor si a proceselor organizationale', a mentionat Sorin Visan, Software Group Manager, IBM Romania.

Produsele IBM Lotus Domino si Lotus Notes, au in prezent peste 110 milioane de utilizatori in intreaga lume.

In cadrul evenimentului au mai fost prezentate si alte produse din familia Lotus Software, precum SameTime, QuickPlace si Learning Management System, care reprezinta o noua generatie de solutii software pentru schimbul de informatii intre angajatii unei organizatii de orice dimensiune sau intre organizatii, oferind un mediu de lucru sigur, scalabil si flexibil, bazat pe standarde deschise, cu cerinte de administrare reduse si la un cost scazut.

Dintre clientii care au construit solutii pe platformele IBM se numara Orange Romania care a decis in 2001sa implementeze un sistem pentru procesarea electronica a documentelor, denumit intern EDP (Electronic Document Processing), Ministerul Finantelor Publice (MFP), cu un proiect care s-a concretizat in furnizarea unui sistem informatic complex in faza pilot pe platforma IBM Lotus software, realizandu-se un mediu integrat de circulatie si de arhivare a documentelor. De asemenea, echipa tehnica SD&C s-a axat pe dezvoltarea si implementarea aplicatiei pilot, ca raspuns al cerintei de configurare optima a elementelor de software si hardware achizitionate prin acest contract. Pilotul asigura prelucrarea, circulatia si arhivarea documentelor rezultate din implementarea procedurilor din cadrul Directiei de Audit Public Intern din Ministerul Finantelor Publice .

Lotus Software de la IBM stabileste standardul pentru software si servicii cu adevarat inovatoare, care reflecta reprezentarea unica a brandului privind noile modalitati in care persoanele si afacerile pot coopera pentru a avea succes. Software-ul Lotus de la IBM este comercializat in peste 80 de tari din intreaga lume, prin vanzari directe sau prin canalele extinse de Parteneri de Afaceri.

SoftNet Development & Consulting SA (SD&C) - companie membra a SoftNet Group -

are o bogata experienta profesionala in elaborarea si dezvoltarea de software, solutii, consultanta si instruire in domeniul TI, vanzari de solutii software si este recunoscut in domeniile produselor si solutiilor de management de documente, Internet banking si aplicatii Web. SD&C este cel mai puternic partener software din Romania al IBM, fiind primul "IBM Premier Software Business Partner".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele