IT & C

#antivirus #threadsense #eset #intel #placa de baza

Placile de baza Intel vor avea software antivirus ESET

ESET anunta ca Intel va comercializa software de securitate ESET cu placile sale de baza pentru desktop incepând din primul partea a anului 2010.

Drept rezultat al ingelegerii, placile desktop Intel vor fi insotite de licente fie de 45 de zile, fie de un an pentru ESET Smart Security.

Doar cu Intel

Solutiile de securitate ESET se vor distribui numai cu noile pl?ci Intel Executive Series si vor fi principala solutie antivirus de pe noile placi Media de la Intel care se comercializeaza la nivel mondial.

Prin intermediul acestui parteneriat, utilizatorii vor beneficia de consumul minim de resurse al solutiei ESET, de motorul rapid de scanare si metoda unica de detectie care asigura identificarea eficienta a continutului malware fara a compromite performanta sistemului.

"Clientii nostrii au nevoie de un nivel de protectie ridicat care sa nu le incetineasca sistemul, iar cu ajutorul tehnologiei proactive de la ESET, putem sa le oferim un nivel suplimentar de protectie fara sa le compromitem performantele sistemului"
, a declarat Clem Russo, vicepresedinte si GM la Intel.

Tehnologia ThreatSense

Avand la baza tehnologia ThreatSense, un motor euristic avansat, ESET NOD32 Antivirus si eset smart security asigura detec?ia proactiva a amenintarilor informatice. Placile de baza Intel Desktop Boards dotate cu ESET Smart Security vor fi disponibile incepand cu primul trimestru din 2010.

"Intelegerea de distributie incheiata intre ESET si Intel subliniaza importanta folosirii unei protectii proactive complete inca de la inceput. Prin cuplarea plailor de baza premium de la Intel cu protectia impotriva ameninatrilor informatice furnizata de ESET, utilizatorii vor experimenta performante si protectie optima"
, a mai spus Larry McJannet, vicepresedinte al departamentului de Business Development, ESET.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele