IT & C

#romania #dvd #player portabil #philips pd9005

Philips PD9005, noul DVD player portabil, ajunge in Romania

Philips lanseaza pe piata din Romania noul DVD Player Portabil PD9005.

Datorita receptorului TV digital incorporat, modelul permite sa vizionezi DVD-urile favorite oriunde, oricand, precum si programe TV .

Caracteristici Philips PD9005

Player-ul portabil Philips PD9005 are o autonomie sporita, pentru si pune la dispozitia utilizatorului un acumulator care poate sa rezinte pana la cinci ore de redare continua de filme, de muzica si fotografii. Noul Philips PD9005 are ghid electronic de programe (EPG), instalare usoara si cautare automata a postului.

Ecranul LCD rotativ TFT are o diagonala de 23 cm si pivoteaza la 180 de grade. Datorita receptorului TV digital (suport DVB-T standard pentru televiziune digitala free-to-air) pot fi vizionate programele preferate oriunde. Noul Philips PD9005 are ghid electronic de programe (EPG), instalare usoara si cautare automata a postului.

Alte detalii

Noul DVD Player Portabil PD9005 este compatibil DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD si CD, certificat DivX pentru redare video DivX standard si reda MP3-CD, CD si CD-RW, permitand vizionarea filmelor si ascultarea muzicii de pe orice suport.

Este foarte usor de folosit, datorita sistemului de navigare, prin care se partajeaza clipurile video, fotografiile si muzica. Pentru un plus de confort, dispune de un slot integrat pentru carduri de memorie SD/SDHC. Player-ul portabil de la Philips, PD9005, costa in jur de 1.0000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele