IT & C

#philips #philippe grimbert #monitoare # monitoare cu lumina relaxanta

Philips a lansat monitorul cu lumina albastra relaxanta

Compania olandeza Philips a lansat la Berlin, cu ocazia IFA , targul consumatorilor de electronice, o serie de monitoare noi.

A fost prezentat noul monitor din gama Moda, echipat cu tehnologia Lightframe . Monitorul este inconjurat cu o rama care emite o lumina albastra, rolul ei fiind de a-l relaxa pe utilizator .

Design-ul gamei Moda da noilor monitoare de 16:9 un aspect special ce evidentiaza trend-urile digitale curente. Invelisul este subtire, iar baza stabila este din aluminiu.

Tot cu ocazia IFA, a fost expus si monitorul Philips cu tehnnologie Ergo Sensor, care recunoaste pozitia utilizatorului din punct de vedere ergonomic. Monitorul are o camera CMOS echipata cu un procesor, care analizeaza interactiunea dintre utilizator si monitor. Ulterior, se elaboreaza o serie de recomandari despre pozitia utilizatorilor sau timpul pe care il petrec in fata monitorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele