IT & C

#panasonic #lumix #tz10 #zx3 #ft2 #fx66

Panasonic TZ10, ZX3, FT2 si FX66, noile camere foto nipone

Japonezii de la Panasonic anunta lansare a noi modele de camere foto din seria Lumix , dispozitivele ZX3, FT2, TZ10 si FX66 , fiecare dintre modele avand caracterisitici speciale.

Modele compacte pot sa filmeze in format AVCHD, pot sa aiba un desing apare sau sa fie reziste activitayilor in aer liber, socurilor, temperaturilor scazute de pana la -10 grade Celsius si  prafului.

Panasonic LumixDMC-TZ10, hibridul foto/video

Lumix DMC-TZ10 este un adevarat hibrid foto/video , cu obiectiv de 25 mm superangular, zoom optic 12x si capabilitati deinregistrare video high-definition in format AVCHD Lite. Cu o rezolutie de 12,1 MP, camera beneficiaza de tehnologii precum Intelligent Resolution, este echipata cu unitate GPS, iar utilizatorul are posibilitatea de a configura manual expunerea.

TZ10 dispune de un ecran Intelligent LCD cu 460.000 de pixeli, unghi larg de vizionare si strat anti-reflex care imbunataseste semnificativ vizibilitatea in timpul inregistrarii sau al redarii clipurilor sau fotografiilor realizate. Unitatea GPS incorporata in TZ10 serveste nu doar la inregistrarea coordonatelor geografice pe imagini, dar si la afisarea in timp real a informatiilor legate de locul in care se afla utilizatorul in timp ce acesta filmeaza sau la redarea imaginilor deja capturate.

Panasonic Lumix DMC-ZX3, super-compactul

Panasonic Corporation lanseaza aparatul foto digital din seria ZX, Lumix DMC-ZX3, extrem de compact. Noua camera este capabila si de inregistrari video AVCHD Lite. Noua tehnologie de procesare a imaginii Intelligent Resolution este incorporata in motorul Venus Engine HD II al modelului ZX3. Aceasta permite compunerea unei imagini cu o textura perfecta si redarea contururilor in modul optim.

Camera dispune de un zoom optic de 8x astfel incat utilizatorul poate captura imaginea unui subiect aflat la o distanta mai mare decat in cazul unei camere ultra-compacte obisnuita. Pentru mai multa putere a zoom-ului, Panasonic a dotat modelul Lumix DMC-ZX3 cu functia Intelligent Zoom. Astfel, in final utilizatorul poate realiza fotografii la un zoom total de 10x. Calitatea fotografiei ramane foarte buna chiar si la un asemenea zoom, gratie tehnologiei Intelligent Resolution.

Panasonic Lumix DMC-FT2, la extrem

Noul Lumix DMC-FT2 este succesorul modelului Lumix DMC-FT1, prima camera foto din lume echipata special pentru activitati extreme in aer liber. Camera are si capacitatea de a inregistra clipuri video in format AVCHD Lite, o rezolutie de 14,1 MP si este rezistenta la apa cu o adancime de pana la 10 m, la socuri, temperaturi scazute de pana la  -10 grade Celsius si la praf .

Zoom-ul optic de 4,6x poate fi extins pana la 6x prin functia Intelligent Zoom, imaginea neavand de suferit la capitolul claritate, datorita compensarii efectului de blurare prin tehnologia Intelligent Resolution. Obiectivul de 28 mm poate ajunge astfel la o distanta focala echivalenta cu intervalul 28-128 mm la un aparat foto cu film de 35 mm.

Panasonic Lumix DMC-FX66, stil in miniatura

Modelul Lumix DMC-FX66 este cel mai recent membru al stilatei familii de camere foto digitale FX. Camera are o rezolutie de 14,1 MP si zoom optic 5x. Noua tehnologie de procesare a imaginii Intelligent Resolution este incorporata in motorul Venus Engine VI al modelului FX66. Aceasta permite compunerea unei imagini cu o textura perfecta si redarea contururilor in modul optim, astfel incat fotografia obsinuta sa aiba o claritate mai buna.

In ciuda corpului foarte compact al aparatului, acesta dispunde de un LCD cu diagonala de 2,7 inch ce ofera o imagine clara si dinamica a subiectului fotografiat sau filmat. Autonomia mare, aproximata la 380 fotografii, este datorata motorului Venus Engine VI si tehnologiei de procesare a imaginii LSI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele