IT & C

#panasonic #lumix tz10 #hibrid foto/video

Panasonic Lumix DMC-TZ10, hibridul foto/video

Panasonic a lansat oficial noul membru al familiei de camere foto TZ. Modelul Lumix DMC- TZ10 este un adevarat hibrid foto/video , cu obiectiv de 25 mm superangular, zoom optic 12x si capabilitati de inregistrare video high-definition in format AVCHD Lite.

Cu o rezolutie de 12,1 MP, camera beneficiaza de tehnologii precum Intelligent Resolution, este echipata cu unitate GPS, iar utilizatorul are posibilitatea de a configura manual expunerea.

Functii si tehnologii


O abundenta de functii atat foto cat si video sunt organizate intelligent astfel incât camera sa fie cat mai usor de utilizat. Spre exemplu, functia video are un buton separat de declansare a inregistrarii, astfel ca trecerea din modul foto in cel video este prectic instantanee.

Noua tehnologie de procesare a imaginii Intelligent Resolution este incorporata in motorul Venus Engine HD II al modelului TZ10. Aceasta permite compunerea unei imagini cu o textura perfecta si redarea contururilor in modul optim, astfel incat fotografia obtinuta sa aiba o claritate ridicata si detalii fine.

Alte detalii

Unitatea GPS incorporata in TZ10 nu ajuta doar la inregistrarea coordonatelor geografice pe imagini, dar si la afisarea in timp real a informatiilor legate de locul in care se afla utilizatorul in timp ce acesta filmeaza sau la redarea imaginilor deja capturate.

Panasonic Lumix TZ10 dispune de un ecran Intelligent LCD cu 460.000 de pixeli, unghi larg de vizionare si strat anti-reflex care imbunatateste semnificativ vizibilitatea in timpul inregistrarii sau al redarii clipurilor sau fotografiilor realizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului