IT & C

#dvd burner #bn2 #film #copiere #panasonic

Panasonic lanseaza un DVD burner

DVD burner -ul Pansonic BN2 poate copia filmele inregistrate pe  camerele video Panasonic direct pe un DVD , fara a mai fi nevoie de un PC.

Modelul are o greutatea extrem de mica, doar 395 de grame si dimensiunile reduse de 139 x 18 x 138,8 mm.

Cum se copiaza

Modalitatea de copiere este foarte de simpla. DVD burner-ul se conecteaza la camera prin USB si se apasa un singur buto. Copierea este executata de pe cardul de memorie SDHC/SD Memory Card sau din memoria interna pe DVD (DVD-RAM/DVD-R/DVD-R DL/DVD-RW, +R/+R DL/+RW), fara a mai folosi un PC.

Inregistrarile in format AVCHD cu o camera video HD de la Panasonic pot fi copiate pe DVD fara a se pierde din calitatea imaginilor si vor ramane la rezolutia de 920 x 1080i.

Redarea ulterioara a materialelor High Definition depozitate pe discuri DVD, pot fi facuta fara sa fie nevoie de un player dedicat, cum ar fi DVD Player, Blu-Ray Player sau calculator.

Compatibilitate

DDV-urile pot fi redate si folosind Blu-ray playere sau PC-uri. In cazul modelelor de camere video lansate anul acesta, inregistrarile pot fi salvate atat in format AVCHD, cat si in format MPEG-2, pentru a putea fi mult mai usor copiat.   
          
Filmele inregistrate pe o camera video (in format standard)  pot fi copiate in formatul lor original MPEG-2, iar discurile pot fi redate pe un DVD-player la fel ca si DVD-urile normale. Modelul BN2 poate copia si imagini statice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele