IT & C

#home theater #plasma #full hd #3d #panasonic

Panasonic isi prezinta sistemul home theater 3D Full HD la Jocurile Olimpice

Panasonic Corporation, unul dintre partenerii audio-video ai Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver, a prezentat in cadrul pavilionului companiei "Panasonic HD 3D Full Theatre" primul sistem 3D plasma .

Pavilionul va fi deschis pe toata perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice de Iarna.

Sistem Full HD

 
Sistemul 3D Full HD plasma home theater expus de Panasonic la Vancouver va oferi vizitatorilor sansa de a experimenta sistemul care va ajunge in curand si in casele consumatorilor. Este vorba despre tehnologia 3D care va transforma privitul de acasa la televizor intr-o experienta asemanatoare cu cea traita in cinematografe. Sistemul a fost prezentat in premiera anul acesta la Las Vegas, in cadrul expozitiei International Consumer Electronics Show.  

"Am trecut cu succes de la televiziunea in alb si negru, la cea color, si recent la cea HD. Insa imaginile atat de apropiate de realitate, oferite de tehnologia 3D reprezinta cea mai mare provocare pentru Panasonic"
, a afirmat Eisuke Tsuyuzaki, Chief Technology Officer, Panasonic Corporation America de Nord.

Formate video

Panasonic a ales sa utilizeze formatul video full HD in cadru secvential. Acest format este folosit pentru a reda productiile 3D hollywoodiene in toate cinematografele si a fost ales pentru a asigura redarea imaginilor full HD pentru ochiul drept si pentru cel stang pe ecrane PDP, cadru cu cadru, astfel incat sa se obtina aceeasi calitate a imaginii ca la cinematografele 3D.

La cea mai mare expozitie de electronice din lume, International Consumer Electronics Show (CES), care a avut loc in ianuarie la Las Vegas, Panasonic a prezentat ultimele noutati in materie de 3D: cu inregistrare 3D Full HD si sistemele home theatre full HD 3D, care vor fi lansate pe piata in primavara acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele