IT & C

#lentile #camera foto #3d

Panasonic anunta lentile foto 3D interschimbabile

incepe sa se extinda de la televizoarele 3D la aparatele foto si numai. Daca in urma cu ceva vreme Sony prezenta camere foto capabile sa fotografieze in 3D si o camera video cu aceleasi capabilitati, rivalii de la Panasonic prezinta acum primele foto 3D interschimbabile.

Acestea vor fi compatibile cu G Micro, un sistem care permite camerelor foto sa fie echipate cu seturi de lentile 3D si sa fie capabile de capturi in acest format. In plus, acestea se vor lansa pe piata pana la sfarsitul anului.

Modelele au instalate doua sisteme optice in diametrul lentilei, fiind capabile sa creeze o "stereo" pentru ochiul stang si cel drept, in asa fel incat sa produca o imagine in 3D. Reprezentantii companiei au declarat ca datorita tehnologiei avansate procesorul de imagine va fi de dimensiuni reduse, prin urmare si lentilele sunt compacte.

Desi modelele se vor lansa pe piata pana la sfarsitul acestui an, nu au fost date publicitatii preturile viitoarelor modele. Odata cu anuntul oficial de lansare se vor face publice si camerele compatibile cu noile lentile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele