IT & C

#camera foto #tehnologie #socuri #rezitenta #panasonic lumix

Panasonic a lansat noua serie de camera foto Lumix

In cadrul unei demostratii in aer liber, Panasonic a lansat o noua serie a camerelor foto Lumix .

Au fost prezentate, in premiera pentru Romania, 10 modele din clasa camerelor compacte.

Starul zilei, Lumix FT1

Starul demonstratie a fost Panasonic Lumix DMC-FT1 care este o camera foto rezistenta la socuri, infiltratii cu apa sau praf, dar vine cu tehnologie care permite filmare in format HD. Modelul este dotat cu lentile wide-angle Leica DC Vario-Elmar de 28 mm si beneficiaza de o rezolurie de 12,1 MP.

Si acest model vine cu tehnologia AVCHD Lite care permite filmarea imaginilor in format High Definition. Utilizatorii pot viziona atatĀ  fotografiile surpinse cat si cadrele filmate prin simpla introducere a cardului de memorie SDHC/SD al aparatului in slotul Viera Image Viewer al plasmelor Viera HDTV.

Panasonic Lumix FX DMC-FX550

Aceasta este o camera foto digitala cu Ultra Wide Angle pe 25 mm si interfata Touch Screen. Acest dispzotiv este de fapt succesorul lui DMC-FX500. Aparatul vine cu un zoom optic 5x, rezolutie de 12,1 MP si functii precum Face Recognition, Optical Image Stabilizer sau Intelligent Exposure.

Inovatia modelului este interfata ecranului tactil (de 3 inch). Searile de baza ale apartului pot fi direct controlate prin cursor, iar cele suplimentare, precum balansul de alb sau temperatura de culoare.

Panasonic Lumix DMC-FX40

Seria Lumix FX isi compelteaza seria cu modelul FX40. Caracterizata de un zoom optic 5x, rezolutie de 12,1 MP si functii precum Face Recognition incluse in modul Intelligent Auto, camera poate surpinde o perspectiva mult mai mare, de la aceeasi distanta fata de obiectul fotografiat, decat clasicele camere de 35 mm.

Panasonic Lumix DMC-TZ7

Modelul Lumix DMC-TZ7, una dintre cele mai premiate camere foto datorita lentilelor puternice integrate intr-un corp usor si compact. Lumix TZ7 dispune de senzor foto cu rezolutie de 10,1 MP, zoom optic 12x si lentile Ultra-Wide Angle Lerica DC de 25 mm.

DMC-TZ7 este prima camera digitala din lume care a folosit tehnologia AVCHD Lite. Aceasta dubleaza durata inregistra rilor video in format High Definition, fata de cele in format Motion JPEG.

Panasonic Lumix DMC-FS7 si Lumix DMC-FS6

Cele doua modele vin cu cu zoom optic 4x si tehnologia Intelligent Mode. Modelul DMC-FS7 are cu o rezolutie de 10,1 MP, iar DMC-FS6 are o rezolutie de 8,1 MP, dar ambele dotate cu lentile F2.8 Leica DC si zoom optic 4x.

Modul Intelligent Auto (iA), disponibil la ambele modele, cuprinde patru mari func?ii: Mega O.I.S. care previne imaginile neclare cauzate de miscari accidentale ale mainii, Intelligent ISO Control care diminueaza neclaritatea imaginilor cauzata de miscrile personajelor.

Seria Lumix DMC-FS15 si LUMIX DMC-FS25

Cu o rezolutie de 12,1 MP, lentile Lerica DC wide angle pe 29 mm si un zoom optic 5x, DMC-FS15 si DMC-FS25 sunt primele modele din gama Lumix FS. Cele doua modele sunt caracterizate de aceleasi functii.

Totusi, diferenta dintre cele doua consta in dimensiunile ecranelor: FS15 dispune de un LCD de 2,7 inch iar FS25 de un LCD de 3,0 inch. Ambele au incorporata functia Intelligent LCD care detecteza nivelul de luminozitate si il regleaza automat.

Panasonic Lumix LS DMC-LS85

AreĀ  zoom optic 4x, Intelligent Auto Mode si functionare pe baza de acumulatori de tip AA. Panasonic LS85 este succesorul modelului din acceasi serie, LS80. Camera functioneaza pe baza de acumulatori de tip AA si vine cu o serie de caracteristic.

Panasonic Lumix LS DMC-LS85 are zoom optic 4x, lentile LUMIX DC VARIO si un ecran de 2,5 inch care detecteza conditiile de luminozitate si seteaza nivelul acesteia in 11 pasi pentru a oferi imaginilor claritate maxima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele