IT & C

Orange lanseaza serviciile comerciale 3G

Orange, sucursala de telefonie mobila a France Telecom Group, va lansa inainte de finele anului, serviciile comerciale 3G pentru clientii din Marea Britanie si Franta, pe langa handseturi de la LG si SonyEricsson si dispozitive de la Samsung, Sanyo, Nokia si Motorola.
Orange a lucrat pentru realizarea dispozitivelor cu producatori de handseturi. Primele rezultate ale acestei cooperari au fost LG U8150, SonyEricsson Z1010, Samsung Z107, Sanyo S750, si Nokia 6630 .

Toate handseturile vor oferi acces rapid si simplu la portalul Orange World si internet la fel ca alte servicii precum email, jocuri si download-uri de muzica. Ele permit de asemenea acces la serviciile 3G, inclusiv telefonia video si dowload-urile video.

Orange se dezvolta pe piata 3G prin largirea strategiei de succes, Signature Phone. Noi ne concentram asupra oferirii celei mai bune experiente clientilor nostri, motiv pentru care am ales distribuitori care sa impartaseasca viziunea si obiectivele noastre » a declarat Florian Seiche, director de dispozitive la Orange.

Prin Freemove Alliance, clientii Orange vor avea roaming prin intermediul dispozitivelor 3G in majoritatea oraselor din Spania, Italia si Germania, ca o completare a extinderii retelelor 3G Orange in Marea Britanie si Franta.

Orange Romania a lansat la mijlocul lunii octombrie reteaua sa EDGE, clientii putand acum sa acceseze documente video si sa migreze pe internet la viteze de 3 ori mai mari decat cele ale GPRS. Un card de date EDGE a fost lansat si in Romania oferind avantaje similare clientilor de tip business care vor sa acceseze informatiile companiei in afara retelei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele