IT & C

#facebook #optiuni #aplicatii #social network

Optiuni noi pentru Facebook

Mark Zuckerberg , fondatorul Facebook, a anuntat noi functionalitati care modul de interactiune cu prietenii informeaza realitatea.net.

De asemenea, identitatea noastra digitala va avea de suferit. Noua versiune de Facebook va dispune de mai multe . Printre ele se numara si "Download Your Information". Aceasta permite ca toate informatiile personale sa fie descarate printr-un singur fisier.

Printre informatiile personale care vor putea fi descarcate se numara albumele foto, comentariile sau mesajele lasate pe wall-ul prietenilor. Linkul de descarcare va fi trimis prin mail, iar utilizatorul trebuie sa se logheze din nou pe Facebook.

O alte optiune noua este si social . Acesta cere utilizatorilor sa identifice o serie de poze ale prietenilor lor pentru a primi accesul la informatie.

Facebook a lansat si un nou . Prin intermediul acestei optiuni vom putea vedea o multe de date despre aplicatiile pe care le folosim.

De asemenea, vor fi create noi de interactiune intre utilizatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele