IT & C

#nvidia #aplicatie #gpu

nVidia Parallel Nsight, aplicatie pentru procesarea pe GPU

nVidia Parallel Nsight este primul mediu de programare pentru aplicatiile optimizate pentru GPU, care functioneaza in Microsoft Visual Studio.

Programatorii ce dezvolta pentru industrii specializate, precum cele sectoarele de petrol si gaze, stiinte biologice si finante, continua sa acceseze capacitatile de ale GPU-urilor si ale platformei Windows Server 2008, pentru a obtine cresteri semnificative ale performantei in domeniul lor de activitate.

Programul nVidia Parallel Nsight reuseste sa conecteze aceste segmente aducand uneltele profesionale necesare pentru dezvoltarea si lansarea de aplicatii pentru grupuri formate din masini de calcul de inalta performanta. Programatorii de aplicatii Visual Studio vor avea posibilitatea de a folosi Parallel Nsight pentru a corecta erori in aplicatii dezvoltate folosind CUDA C/C++ sau DirectComputer, cu ajutorul acelorasi unelte si tehnici ca cele necesare pentru dezvoltarea de programe pe CPU.

Aplicatia Parallel Nsight mai ofera si uneltele de analiza necesare programatorilor pentru a obtine cele mai inalte nivele de performanta in aplicatii GPU. Parallel Nsight mai este si primul mediu de programare pentru grafica, oferind uneltele DirectX 11 necesare programatorilor de grafica pentru o dezvoltare rapida si eficienta a jocurilor si aplicatiilor vizuale.

Aplicatia nVidia Parallel Nsight suporta Widows HPC Server 2008, Windows 7 si Windows Vista, care functioneaza intr-o legatura stransa cu Visual Studio 2008 SP1 Professional edition.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele