IT & C

#eee #nvidia ion #asus

nVidia ION integrata in sistemele Asus Eee

Asus a integrat grafica nVidia ION in sistemele de tip netbook si nettop PC din gama de succes "Eee". nVidia ION ofera o performanta grafica de pana la 10 ori mai buna decat sistemele din aceeasi gama cu grafica integrata Intel.

Procesorul grafic nVidia ION transforma PC-urile cu un consum redus de curent in adevarate centre multimedia, care pot garanta vizualizarea continutului video HD fara sacadari, rularea de jocuri si, nu in ultimul rand, editarea video.
 
Sisteme Asus


PC-urile Asus bazate pe nVidia ION ofera compatibilitate maxima cu Windows 7, sistemul de operare ce foloseste pentru prima data in mod optim potentialul procesorului grafic pentru accelerarea unei serii de aplicatii, eliberand procesorul sistemului pentru ca acesta sa poata prelua alte aplicatii.

Noua gama Asus include: Asus Eee PC 1201N, un netbook rapid ce combina grafica nVidia ION cu puterea de procesare a unui CPU dual-core, Asus EeeTop PC ET2002T, un PC all-in-one cu ecran tactil de 20 de inch si unitate DVD incorporata si Asus EeeBox PC EB1012, cea mai noua versiune a nettop-urilor Asus cu interfata HDMI.

Linia Asus Eee cu nVidia ION mai integreaza si Asus EeeBox PC EB1501, un PC complet cu inscriptor DVD integrat, mini-sistem configurabil cu pana la 4 GB memorie DDRAM, conexiune wireless si sistem de operare preinstalat Windows 7 Home Premium s i Asus AT3N7A-I, o placa de baz? mini-ITX, ideala pentru sistemele de tip Media Center sau PC-urile Home Theater.

Platforma nVidia ION

Grafica nVidia ION ofera o experienta premium pe sistemele de dimensiuni reduse, cu un consum redus de curent si ruleaza pe orice versiune de Windows XP, Vista sau Windows 7 sau poate reda materiale video 1080p si Blu-ray, plus suporta fara sacadari continut Adobe Flash cu noua versiune Flash Player 10.1.

Totodata platforma beneficiaza de conexiune HDMI pentru a rula filme pe un monitor extern, garanteaza suport pentru gaming clasic: Spore, The Sims, UP, LEGO, accelereaza hardware aplicatii bazate pe arhitectura nVidia CUDA, precum  vReveal, Badaboom, Arcsoft Total Media Theater si Super LoiLoscope sau transmite materiale audio LPCM pe 8 canale, necompresate, pe 24 de biti, prin interfata HDMI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele