IT & C

#romania #geforce gtx 480 #nvidia

nVidia GeForce GTX 480, gaming extrem pentru romani

nVidia Corporation lanseaza  oficial in Romania, cea mai puternica unitate de procesare vizuala a companiei, modelul cu un singur nucleu. nVidia GeForce GTX 480 , care face parte din noua serie de unitati Fermi, alaturi de GeForce GTX 470.

Cea mai noua serie de unitati de procesare vizuala "consumer" Fermi vine cu suport pentru 3D Vision Surround, PhysX si "Ray-Tracing" interactiv.

Pentru gameri hardcore

Cea mai performanta dintre unitatile de procesare vizuala destinate entuziastilor, GeForce GTX 480 a fost conceputa pentru a oferi cele mai bune performante in teselare pentru platforma de dezvoltare Microsoft DirectX 11.

Teselarea le permite dezvoltatorilor de jocuri sa beneficieze de capacitatea unitatii de procesare vizuala GeForce GTX 480 de a creste complexitatea geometrica a modelelor si a personajelor, astfel creand medii de gaming mult mai realiste si mai fascinante.

nVidia GeForce GTX 480

Alaturi de GeForce GTX 480, nVidia lanseaza si GeForce GTX 470, primele modele din seria de unitati de procesare vizuala - Fermi. Unitatile vor fi disponibile incepand cu data de 19 aprilie in reteaua integratorilor si partenerilor nVidia din Romania.

Unitatile de procesare GeForce GTX 480 si GTX 470 ofera o serie de functii de gaming in premiera pentru PC, incluzand suport in timp real pentru randarea prin urmarirea razelor (ray tracing) si sistemul nvidia 3d vision Surround pentru o experienta 3D. Pretul celor doua modele este de aproape 2.400 RON pentru GTX 480 si de aproximativ 1.700 RON penru GTX 470.

Demo nVidia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele