IT & C

#nvidia #3d vision pro #frecvente radio

nVidia 3D Vision Pro, pentru o noua dimensiune vizuala

A fost lansata nVidia 3D vision Pro, o noua solutie "Stereoscopic 3D" menita sa ajute utilizatorii de acasa, inginerii, designerii, arhitectii si chimistii care lucreaza cu modele 3D complexe, sa poata vizualiza sau lucra la un nivel ridicat al detaliilor.

Solutiile 3D Vision Pro readuc in prim plan Stereoscopia 3D pentru sistemele desktop cu suport pentru monitoare LCD, oferind un mod practic pentru a inzestra mediile de vizualizare la scala larga, precum zidurile video si mediile virtuale de colaborare cu o experienta 3D bogata.

Prin introducerea ochelarilor active shutter si un nou sistem de comunicatii pe frecvente radio (RF), solutiile 3D Vision Pro aduc cea mai inalta calitate pentru experienta de stereoscopie, oferind suport pentru o plaja larga de intrebuintari.

3D Vision Pro ofera suport pentru conexiunile pe distante lungi, pana la aproximativ 45 de metri, fara intersectari de transmisie, "puncte oarbe," sau orice alte probleme de transmisie intre sisteme multiple. Fiind o solutie de stereoscopie profesionala, status-ul informatiei este transmis de la ochelari catre gazda.

Solutiile de stereoscopie nvidia 3d vision Pro vor fi disponibile in octombrie direct de la nVidia si prin reseleri autorizati precum PNY Technologies.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele