IT & C

#panasonic #proiector #home cinema #video

Noul proiector Panasonic este destinat sistemelor Home Cinema

Panasonic anunta lansarea celui mai nou proiector LCD  full HD pentru sistemele de tip home cinema , PT-AE4000.

Acesta este proiectat pentru segmentul de utilizatori avizati care detin sisteme home theatre de inalta calitate  si profesionistilor din domeniul audio-video.

Tehnologii si functii

Noul proiector vine echipat cu un nou sistem optic Panasonic care ofera imagini 1080p  (1.920 x 1.080 pixeli) de o remarcabila claritate, 1.600 lumeni intensitate, contrast de 80.000:1 si frecventa de 100 Hz. De asemenea, proiectorul beneficiaza si de sistemul Intelligent Frame Creation care mareste claritatea.
 
PT-AE4000 este urmasul lui PT-AE3000, iar modelul beneficiaza de formatul 2.35:1, care elimina problemele redarii Cinemascope aducand direct pe piata domestica calitatea originala a filmului. Noul sistem Lens Memory 2, memoreaza pana la 6 pozitii de  zoom/focus si schimba automat intre formatele 16:9 si 2.35:1, in functie de continutul redat.

Noul proiector LCD vine deasemenea echipat cu functii de nivel profesional care permit utilizatorului sa ajusteze calitatea imaginii astfel incat aceasta sa se potriveasca perfect incaperii de vizionare. Printre ele se numara Advanced Gamma Adjustment, care permite utilizatorului sa schimbe nivelul de intrare si de iesire al curbei gamma.

Sistemul de monitorizare al curbelor cu care este dotat PT-AE4000 masoara nivelul de intensitate al semnalului video si face pe loc reglajele necesare pentru sistemul home theatre specific. Avand 3 intrari HDMITM, PT-AE4000 se poate conecta la multiple surse HD fara a fi nevoie de un switch HDMI.

Proiector eco

Sistemul inteligent de gestionare a consumului reduce puterea lampii pana la nivelul exact de intensitate pentru o buna vizionare in functie de continutul afisat.

In afara de scenele in care intreaga intensitate este necesara, lampa determina la ce intensitate trebuie sa lumineze analizand mai mult de 3 miliarde de tipuri de imagini diferite. Aceasta reduce puterea consumata cu pana la 10% atunci cand functia de iris dinamic este activa.

Proiectorul LCD PT-AE4000 pentru home cinema va fi disponibil din luna octombrie 2009 la dealerii autorizati cu un pret recomandat de 2.699 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele